sifon APA cu DUH

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Iasi, str. Toma Cozma, nr. 11, cod 700554 www.anpc.gov.ro

Prelucrare de Date cu Caracter Personal

O lume mai curata

         Apa cu Duh aduce inovaţii în consumul apei de zi cu zi adaptându-se unor valori-cheie precum progres, performanţă şi fidelitate. Credem în progres, suntem întotdeauna în favoarea ideilor inovatoare. Nu ne oprim niciodată în a ne gândi către inovaţii şi modalităţi noi pentru a
depăşi provocările.
Inovaţia ne ţine aliniaţi cu punctul de vedere şi modul de viaţa al oamenilor. Am găsit o soluţie inteligentă, care se armonizează cu exactitate la locul şi timpul potrivit.

Prin urmare, vă oferim o apă sigură, care îşi păstrează calităţile pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de un produs premium.

          O lume mai curată
O apă îmbuteliată înseamnă multe PET-uri lăsate în urmă. O apă care se reîmbuteliază în acelaşi ambalaj, înseamnă un proces favorabil pentru mediul înconjurător. Mediul de reambalare este unul sigur. Acesta permite păstrarea unor proprietăţi esenţiale ale apei pe care v-o oferim.
          

           Ocrotim natura
Natura, pentru noi, cei de la Apa cu Duh este totul şi nici nu ar putea fi altfel, dat fiind faptul că din pricina acesteia vă oferim o apă atât de bună, un produs calitativ, excelent pentru clienţii noştri.

       Utilajele folosite de societatea noastra sunt cele mai moderne, avand o capacitate industriala de imbuteliere care ne permite a servi prompt si calitativ fiecare camin in care se consuma APA cu DUH.